Registrera   |   Logga in
Eller

Bjud oss på en kopp kaffe

Tjena!

Vi är två Uppsalastudenter som studerar på Uppsala universietet och sitter och programmerar denna sida på fritiden, och för att vi ska palla göra detta krävs det en JÄ?&%@# massa kaffe som vi inte riktigt har råd med! Så det skulle vara bussigt av er att bjuda oss på en kopp kaffe eller två... Det skulle verkligen uppskattas och som tack kommer vi att programmera ännu fler funktioner och givetvis snabbare! Målet med projektet är att så många som möjligt ska kunna ta del av körkortsmaterial helt gratis, det ska inte behöva kosta ett öre!

...och juste det! För varje kopp kaffe ni donerar till oss, donerar vi 1 kr till Rosa Bandet - Cancerfonden. Eftersom minibeloppet hos Rosa Bandet är 50 kr, behöver vi alltså minst 50 koppar innan vi kan donera vidare till Rosa Bandet, antal koppar som har blivit donerade ser ni lite längre ner.

Hur bjuder jag er på en kaffe?

Jo, det är så enkelt att till och med din mormor klarar av det! Ett kopp kommer kosta dig 20 kr,
kom igen! det är ju små bananer, en tjuga har du väl råd med, när vi ändå bjuder dig på all körkortsmaterial!

Väljer du donera via Swish kan du själv välja exakt hur mycket du vill donera, vi tar emot betalningar allt från 1 kr och uppåt!

Swish

Nu kan du donera med hjälp av Swish! Swish är en mobil betallösning som gör det möjligt för privatpersoner att genomföra betalningar med hjälp av mottagarens mobilnummer. Pengarna kommer in på mottagarens konto direkt, oavsett ansluten bank.

Swish är ett samarbete mellan sex svenska banker, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB samt Swedbank och Sparbankerna.

Du kan läsa mer om Swish på https://www.getswish.se/

Mottagarnummer: 076-171 94 67SMSSMS:a teori kaffe till nummer 72550
Kostnad: 20 kr

 

Antal donerade kaffe koppar